Sjokolade-avrusning

I dag er det altså lørdag, og jeg har faktisk ikke spist sjokolade siden mandag kveld. Det vil si at jeg har gått uten sjokolade i fire hele dager. Det er ekstremt lenge siden sist jeg gikk så lenge uten å spise sjololade. Det var hvertfall før jul. Vanligvis spiser jeg sjokolade omtrendt hver eneste dag. Så dette eg jeg fornøyd med. Jeg elsker sjokolade, og er totalt avhengig av det. Så nå prøver jeg meg på en liten avrusning. Jeg liker stort sett alle sjokolader også, bare det er sjokolade liksom, så er det bra.

Jeg er en sann person som synes det burde vert avrusningsklinikker for akuratt dette. Det burde vert høye avgifter,(slik som andre avhengighetsskapende stoffer som alkohol og tobakk slik at vi synes det ble for dyrt. Det burde hatt advarsler som "sjokolade er avhengighetsskapende" "sjokolade kan føre til diabetes og overvekt" Alt dette for menneskets beste

Jeg håper jeg klarer å fortsette med dette en god stund til, i og med at jeg ønsker å komme i bedre form, og ta av noen kilo.

Har du problemer lignende dette?

6 kommentarer

Annemarie : )

12.jun.2010 kl.08:21

Kjempe fin blog - stå på videre!

Kjekt om du hadde tatt en tur innim bloggen min og lagt igjen en kommentar:)

Tine

12.jun.2010 kl.09:24

Jeg var også ekstremt avhengig av skokolade en stund,kunne spise 100 g om dagen! Jeg forble heldigvis slank siden jeg var så mye i aktivitet i hverdagen. Etterhvert tvang jeg meg til å motstå mer og mer, og til slutt hadde jeg fått bukt meg sjokoladesuget. Så bare begynn i det små og til slutt har du ikke lyst på sjokolade 24/7!:P

RunBabyRun

12.jun.2010 kl.10:43

Før spiste jeg mye sjokolade, men jeg fikk laktoseallergi 5 år siden og dermed ble det slutt med sjokolade-spisinga ;)

followkristina

12.jun.2010 kl.12:03

jeg er helt hekta!

Linnææy- kommenterer tilbake

12.jun.2010 kl.13:25

ha en fin dag! søt blogg btw :)

SjokoladeHeksa

24.jun.2010 kl.12:04

Hei på deg

Det var så morsomt å få kommentar på bloggen min av deg :)

Du må sjekke sjokoladeinnleggene mine, jeg har nesten helt mistet lysten på godt og sjokolade etter at jeg begynte å spise helsesjokolade. Den er supergod, og veldig sunn! Kan spises med god samvittighet, og best av alt, du SKAL spise minst tre om dagen. De er kosttilskudd!

Skriv en ny kommentar

notteliten07

notteliten07

21, Bergen

Jeg er en jente på 21.Jeg blogger om min treningsframgang og andre ting som faller meg inn å skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits