Dårlig blogguke

Off... Sist uke var jeg skikkelig dårlig til å blogge... klarte bare å skrive ett innlegg. Men jeg hadde mye å gjøre den uka, og så var det fint vær, derfor ble blogging desverre nedprioritert

Men jeg kan jo godt skrive litt om hva jeg gjorde på sist uke, så jeg får et skikkelig innlegg nå. Treningsmessig var det ikke en spesielt god uke, hadde ingen lange, gode treningsøkter, men fikk bevegd meg litt. Når vi snakker om sjokoavrusingen min gjikk det så som så. Onsdagen sprakk jeg, og bare måtte ha. Men det een var flere grunner til, jeg var litt lei meg, så derfor trengte jeg litt sjokolade for å bli i bedre humør. Heldigvis så hjalp det.

Meen tilbake til saken.. Etter jobb på mandag kjørte jeg til treningssenteret, hadde gått å skiftet og begynt oppvarming på elipsemaskin. Etter å ha varmet opp i 10 minutter ringer telefomen min, kjæresten min skulle på IKEA med broren sin. Jeg ville sælvsagt være med der, siden det var lenge siden jeg hadde vert der, pluss at jeg trengte noen småting fra IKEA. Så da rakk jeg hele 20 minutters trening før kjæresten min kom å hentet meg. Tirsdag gjorde jeg veldig lite på kvelden, var egentlig bare kjempetrøtt, og låg på sengen å såg på tv. Jeg var helt sinnsykt snopesyk den dagen. Husker ikke hvor mange ganger jeg tenkte at jeg skulle gå på butikken å kjøpe meg en sjokolade. Etter en stund kom jeg på at jeg kunne jo kjøpe jordbær, det er jo veldig godt og søtt. Denne dagen sølte jeg meg kjempesterk som klarte å stå i mot det forferdelige suget jeg hadde.

Onsdag hadde jeg en litt bedre treningsøkt enn hva jeg hadde mandagen. Jeg trente med jobben. først jogget vi 15 min som oppvarming, deretter spilte vi fotball og volleyball. Det var ganske kjekt:) Torsdag og fredag gjorde jeg ingenting som hadde med trening å gjøre, men lørdag trente jeg en halv time. Jeg varmet opp på elipse i 14 min. videre trente jeg litt mage og armer.

6 kommentarer

malene

22.jun.2010 kl.04:47

liker bloggen din! :-D

PAULINE. ♥ - blogger om bilder

22.jun.2010 kl.07:09

Synes du er flink, jeg!

Stine Mari

22.jun.2010 kl.09:16

Bli med i trekningen av flotte Mary Kay-produkter (hudpleie og sminke) verdt 1000 kroner på bloggen min!

Titao<3

22.jun.2010 kl.10:04

Sjekk ut bloggen min har starta blogg VS Blogg

alvar Aronija

22.jun.2010 kl.12:40

Ahh! Jeg misliker litt når man først begynner med no kjempe viktig også kommer noen og frister meg til å gjøre no annet x)

sv: Nei XD Det har jeg ikke! Er ikke så flink på malefronten helt ennå ^^

mokkis

22.jun.2010 kl.12:59

Har vert på diett selv for ikke så lenge siden. Gikk ned syv kilo. Jeg spiste hver 3 time. Hadde chilli i hver eneste middag og drakk masse vann =) Håper du når dine mål! Lykke til.

Skriv en ny kommentar

notteliten07

notteliten07

21, Bergen

Jeg er en jente på 21.Jeg blogger om min treningsframgang og andre ting som faller meg inn å skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits