Detox rensekur

Jeg har vert å kjøpt meg detox rensekur. Jeg håper dette vil hjelpe meg å komme i gang med å gå ned i vekt. Starte slankingen med å bli kvitt noen kilo avfallstoffer er jo kanskje ikke så dumt.


Gjennom tidene samler det seg opp mye avfallstoffer i kroppen vår som ikke er lett å bli kvitt. Grunnen til dette er rett og slett livsstilen vår, vi spiser mye fet og usunn mat, drikker for lite vann (som hjelper til å skille ut avfallstoffer) og trener for lite. Lurer du på om dette kan være noe for deg? Føler du deg trøtt, har uren hud, dårlig fordøyelse og nedsatt imunforsvar kan det være lurt med en kur

Det finnes jo mange forskjellige rensekurer, men jeg har kun prøvd denne. Dette fordi jeg ble anbefalt denne på helsekosten. Fikk beskjed om at det var bedre med drikke kur enn tabelettkur. Det er da lettere å få i seg nok veske, siden man blander kuren i 1,5 l vann og drikker gjemmon hele dagen. Men det er også lurt å drikke ekstra vann i tillegg. 

Kuren varer i 20 dager, og det er anbefalt å ta en kur hvert halvår. Det er flere forskjellige smaker å velge mellom, eple, sitron/fersken og bringebær/tranebær. Slik kur får du tar i på de aller fleste helsekostbutikker.

Har du prøvd denne eller andre rensekurer før? Hva er dine erfaringer?

6 kommentarer

Lizbeth Osnes

23.jun.2010 kl.09:44

Har ikke prøvd denne nei :) Men det er nok ikke dumt å gjøre dette =) Hør med legen din først i alle fall, det tror jeg du burde =)

Aoms - Born to dance

23.jun.2010 kl.10:06

Det ser morsomt ut å prøve det :D Men har ikke gjort det ;P

Frk. Hansen

23.jun.2010 kl.10:45

Hvor mye koster det for en sånn en kur? Tror jeg hadde trengt det ja.

Anette

23.jun.2010 kl.12:19

Takk for kommentaren! Flott blogg :)

Anette og Lars Emil

23.jun.2010 kl.12:41

Takker for kommentaren, og fin blogg ;)

- Anette

www.aneettelarseemil.blogg.no

littlebig

23.jun.2010 kl.14:50

har prøvd den kuren der og synes ikke den funket noe særlig.den smakte fælt å.du får ta å faste.eller ikke røyke,ikke drikke,ikke sukker..bare grønt en liten periode for å rense..

jeg har prøvd netteraumi på helsekosten og den likte jeg.da fikk jeg ut mye giftstoffer ikroppen.lykke til..

Skriv en ny kommentar

notteliten07

notteliten07

21, Bergen

Jeg er en jente på 21.Jeg blogger om min treningsframgang og andre ting som faller meg inn å skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits