Dagen i dag, og i går

I går ble det ikke så mye anstrengende trening. Jeg besøkte en venninne, så gikk vi en tur sammen. Vi gikk i ca 40 minutter. Det kunne selvsagt vært bedre, men er fortsatt mye bedre enn ingenting. Det var jo tross alt helg også. Og siden jeg ikke spiste noe med kjempemye kalorier så gjør det ikke noe.

Meeen, jeg er redd det bare blir en gåtur i dag også. Har nemlig fått kjempemye eksem på overkroppen, og svetter jeg da, begynner jeg å klø kjempemye, og da blir alt bare verre. Skal prøve å gå en litt lang tur i det minste.

Så må jeg også bare fortelle at til lunsj i dag spiste jeg kyllinglår, og jeg elsker skinnet, synes det er kjempegodt. Faktisk det beste på hele kyllingen. I dag spiste jeg faktisk ingenting av det. Jeg plukket av ALT, og er kjempefornøyd med det!


3 kommentarer

PAULINA

05.jul.2010 kl.19:00

tusen takk... trener du og går på diett eller?? hvis ikke kan jeg anbefale deg at shake på 400 kalorier hver fjerde time( spørs vekten din). eller mat hver fjerde time, gjør susen for alt!! man går så mye fortere ned ;)

notteliten07

05.jul.2010 kl.19:45

PAULINA:Jeg går ikke på noen spesiell diett, men prøver å spise sunt, og ca hver 3 time...

MAREN MYHRE

05.jul.2010 kl.23:19

sv; takk ;D

Skriv en ny kommentar

notteliten07

notteliten07

21, Bergen

Jeg er en jente på 21.Jeg blogger om min treningsfremgang og andre ting som faller meg inn å skrive om. Ta gjerne kontakt på notteliten07@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits