For en utskeielse

I går var jeg på kino å så Twilight - Eclipse. Og når vi er på Kino må man  jo ha snop. Det er jo noe som vi alle vet. Det hører liksom sammen. Heldigvis klarte jeg å bytte ut colaen med Olden boble - eple.

Jeg kjøpte ikke så veldig mye snop, og det var ikke sjokolade i posen min i det hele tatt. Hadde det vert sjokolade i den hadde jeg nok vert solgt. I og med at jeg spiste sjokolade både fredag og lørdag, og hadde skikkelig sug både lørdag og søndag fant jeg ut at jeg måtte bare holde meg unna for at jeg ikke skulle ende opp med å spise sjokolade i dag, i morgen, onsdag...osv... Jeg spiste ikke opp alt snopet heller. Rundt halvparten lå igjen i posen. Når vi var på vei til bilen hadde min kjære lyst ¨på is. Vi gikk på Deli de Luca for å kjøpe is. Frempå der som de hadde isen stod det forskjellige "oppskrifter" og han ville ha en sann som vi skulle dele. Dette var med tre iskuler, hvit sjokolade saus og oreo biter. Farlig god, med andre ord.


Og mens vi var der så måtte jo jeg ha en iskaffe. Det stod på den at den var laget av low-fat milk, og den var fryktelig søt. Så de brukte nok sukker til å kompensere for kaloriene de sparte ved å bruke low-fat milk.


Når jeg tenker på alt dette jeg spiste så burde jeg jo ha trent i flere timer. Det gjorde jeg ikke. Jeg trente ikke i det hele tatt.

Jeg har vert ute å gått en liten tur på 40 minutter med min søster, og så tenkte jeg å trene litt etter jobb i kveld.

Én kommentar

Sportsidiot

13.jul.2010 kl.08:22

Hehe, jeg gjorde nesten akkurat det samme. Var å så eclipse i helga også ble det mye mer godteri en jeg hadde planlagt. Du var flink som ikke drakk brus da (: Tusen takk for kommentar på bloggen min^^

Skriv en ny kommentar

notteliten07

notteliten07

21, Bergen

Jeg er en jente på 21.Jeg blogger om min treningsfremgang og andre ting som faller meg inn å skrive om. Ta gjerne kontakt på notteliten07@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits