10 tips for å komme igang med slankingen

Jeg vet at det er fryktelig mange som sliter med det å komme i gang med slankingen. Det er ofte veldig vanskelig og tungt å komme i gang med å trene. Og det er selvsagt lett å komme med unskyldninger. Derfor vil jeg dele noen tips med dere som jeg fant på Grete Roede sine sider. Det er noen ganske bra motivasjonstips her. Håper noen av dere kan dra nytte de tipsene!


1) Begynn med å ta et bilde av deg selv i helfigur. Det vil gi deg oppmuntring hele veien når du ser at centimetrene minker.


2) Ta frem et klesplagg du er glad i og som er blitt for lite. Mål hvor mye som skal til før det sitter som det skal. En virkelig inspirasjonskilde etter hvert som det går rette veien!


3) Se positivt på deg selv. Selv om du har lagt på deg, har du jo lykkes med mye annet i livet. Du vil også lykkes med slankingen.


4) Sett deg små mål som du kan nå.


5) Gå tur minst fire ganger i uken. Godt for både kropp og sjel. Noen ganger kan den bli kort, andre ganger tar du det igjen ved å gjøre turen lengre.


6) Lær av feil. Skriv gjerne ned hvorfor du har mislykkes før. Skriv ned hvordan du kan unngå å gjøre de samme feilene.


7) Lag en innkjøpsplan. Kjøp inn riktig mat for flere dager om gangen. Finn ut hva du kan tillate deg.


8) Lag store porsjoner av noen gode gryteretter. Vei opp riktig mengde til deg selv og legg i fryseren. Dermed har du riktig og lettvint mat når du har det ekstra travelt.


9) Sørg for nok søvn. Nok søvn gir deg mer overskudd.


10) Drikk rikelig med vann! Ha gjerne en mugge stående klar i kjøleskapet, gjerne med appelsin- eller sitronskiver i så det blir ekstra fristende.

Én kommentar

karolineolausson

17.jul.2010 kl.21:09

tusen takk for tipsene :)

Skriv en ny kommentar

notteliten07

notteliten07

21, Bergen

Jeg er en jente på 21.Jeg blogger om min treningsfremgang og andre ting som faller meg inn å skrive om. Ta gjerne kontakt på notteliten07@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits